07 / 02 / 2017

Λίγο μετά την παραλαβή του βραβείου ISPO AWARD 2017, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι προϊόντα μας έχουν στεφθεί από άλλη κριτική επιτροπή αυτή τη φορά, είναι το διάσημο iF. Designe Award 2017 και αυτά είναι το LA10CRI και ο R25 .

Η NITECORE είναι η πρώτη εταιρία κατασκευής φακών με έδρα την Κίνα που βραβεύεται με το βραβεία iF. Designe Award από την ίδρυση αυτού του βραβείου και σηματοδοτεί την παγκόσμια αναγνώριση της Κινέζικης μηχανικής αριστείας στις φορητές συσκευές φωτισμού.

Το διεθνές βραβείο σχεδιασμού iF. είναι ένα βραβείο Βιομηχανικού Σχεδιασμού που φιλοξενείται από το Industry Forum Designe στο Ανόβερο της Γερμανίας για να τιμήσει τα αρχικά καινοτόμα και εξαιρετικά σχέδια προϊόντων. Είναι ένα από τα βραβεία πού έχει κρατήσει υψηλή σχέση με τις βιομηχανίες και δημιουργήθηκε για να παρέχει στους καταναλωτές ένα μέσο για να εντοπίζουν τα πιο καινοτόμα και πρακτικά προϊόντα που διατίθενται στην αγορά. 

Η επιλογή της κριτικής επιτροπής ήταν ταραχώδης φέτος, με 58 κριτές στην επιτροπή κρίνοντας με κριτήρια όχι μόνο αισθητικής αλλά και συμβατότητας, απόδοσης, ανθεκτικότητας, την αξία και άλλους παράγοντες. Η ανταμοιβή με ένα βραβείο για ένα προϊόν ανάμεσα σε άλλα 5600 προϊόντα που συμμετέχουν  είναι μία πρόκληση και κάθε προϊόν που λαμβάνει ένα βραβείο θεωρείται ότι αξίζει να το πάρει.

Ο LA10CRI κέρδισε τεράστια δημοτικότητα ανάμεσα στους κριτές με την ικανότητα του να παρέχει υψηλής απόδοσης χρώμα, τον μικρό όγκο του και τον αναδιπλούμενο σχεδιασμό του σε μορφή κραγιόν. Ο R25 έλαβε υψηλή αναγνώριση για τον καινοτόμο σχεδιασμό της βάσης φόρτισης , του χαρακτηριστικού "Strobe Ready TM" (Κομβίον άμεσης ενεργοποίησης STORBE στο καπάκι ουράς), της εξαιρετικής δύναμης σε αναλογία με το βάρος του και την φιλικότητα προς το περιβάλλον και όλα αυτά μαζί συντέλεσαν στην απονομή του βραβείου.

Είναι εξαιρετικά ευχάριστο να βλέπουμε προϊόντα "Made in China" σταδιακά να εδραιώνονται στο ίδιο επίπεδο με άλλα διεθνή πρότυπα, το 2016 ήταν μία δύσκολη, αλλά το 2017 ήδη μας χαμογελά και αυτό  μας κάνει να αναλογιζόμαστε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.