HOME / Φακοί / Concept
ΦΑΚΟΣ LED NITECORE Concept 1, 1800 lumens Share
1800
Lumens
5
Χρόνια
Εγγύηση
 

Τιμή με ΦΠΑ 74,90 €
Προσωρινά εκτός αποθέματος
ΦΑΚΟΣ LED NITECORE Concept 1, 1800 lumens 

Πρωτοποριακή σχεδίαση και επαναστατική απόδοση. Λειτουργεί με μία μπαταρία 18650 και αποδίδει έως και 1800 Lumens !
Ως ναυαρχίδα όλων των σειρών των μοντέλων της NITECORE, ο Concept 1 συνδυάζει την επαναστατική απόδοση με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, με σκοπό να κάνει σημαντική τομή στην σημερινή βιομηχανία φωτισμού και να φέρει στους χρήστες μία εντελώς νέα εμπειρία φωτισμού.
Ο Concept 1 είναι μικρός και πανέμορφος με βάρος 61,9 γραμμάρια και μήκος 111,5 χιλιοστά. Το μέγεθος του είναι τόσο μικρό όσο μία μπαταρία 18650, επομένως είναι πολύ εύκολο να μεταφερθεί στην τσέπη ή το σάκο.
Ο Concept 1 χρησιμοποιεί ένα LED CREE XHP35 HD E2, ενσωματωμένο με την πρωτοποριακή τεχνολογία CREE SC5 που βελτιώνει σημαντικά την συμπύκνωση  του φωτός για περισσότερο από 50% στην ένταση της δέσμης, εκπέμποντας 1800 Lumens είναι γεγονός ότι ο Concept 1 είναι πολύ ισχυρότερος από άλλους φακούς που τροφοδοτούνται από μία μπαταρία 18650. Η ένταση της δέσμης ανέρχεται σε 12100 κεριά και η απόσταση της δέσμης φθάνει τα 220 μέτρα.
Το ενσωματωμένο κύκλωμα υψηλής ισχύος, οδηγεί το LED να εκπέμψει 1800 Lumens έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί πλήρως την ικανότητα εκπομπής του CREE XHP35HD E2.
Ενσωματωμένο συμπαγές έξυπνο κύκλωμα και εξωτερικός πλάγιος διακόπτης απελευθερώνουν χώρο εσωτερικά ελαχιστοποιώντας το μέγεθος του Concept 1.
Η μπαταρία ιόντων λιθίου 18650 προσφέρει υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα, απόδοση αποθήκευσης και μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας από τις μπαταρίες ΑΑ. Ο Concept 1 είναι συμβατός με δύο μπαταρίες CR123 (μίας χρήσης).
Η τεχνολογία κρυστάλλινης επίστρωσης σε συνδυασμό με την τεχνολογία Ψηφιακών Οπτικών Ακριβείας (PDOT) προσφέρουν εξαιρετική απόδοση στον ανακλαστήρα.
Ο Concept 1 ενσωματώνει την τεχνολογία Εξελιγμένης Ρύθμισης της Θερμοκρασίας (ATR) για να ρυθμίζει την ισχύ εξόδου και να την προσαρμόζει στις συνθήκες του περιβάλλοντος, διατηρώντας σταθερή απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
Το κλιπ από ανοξείδωτο ατσάλι παρέχει πολλές επιλογές μεταφοράς. Το μαγνητικό καπάκι ουράς επιτρέπει στον φακό να προσκολληθεί σε μεταλλική επιφάνεια καθώς επίσης έχει και την δυνατότητα να στηριχθεί στην ουρά του.
Ο Concept 1 διαθέτει δύο επιλογές λειτουργίας  
Την Γενική Λειτουργία: Όπου αν αγγίξετε γρήγορα τον πλαινό διακόπτη 3 φορές θα μεταβείτε στον Turbo φωτισμό από την κατάσταση αναμονής.
και την Επιχειρισιακή Λειτουργία: Όπου αν αγγίξετε τον πλαινό διακόπτη 3 φορές θα μεταβείτε στον φωτισμό Strobe από την κατάσταση αναμονής.
Ποιοτικός σταθερός φωτισμός χωρίς τρεμόπαιγμα για την ανακούφιση της οπτικής κόπωσης.
Το Led λειτουργεί και ως ενδεικτική λυχνία για να ειδοποιεί και να ενημερώνει για την κατάσταση της μπαταρίας. Κάθε φορά που τοποθετείτε μία μπαταρία το Led θα σας ενημερώνει για την κατάσταση της.
Είναι αδιάβροχος σύμφωνα με το πρότυπο IPX8 (Υποβρύχιος έως και 2 μέτρα βάθος) και ανθεκτικός στις πτώσεις έως και από 1,5 μέτρα ύψος. 
Ενναλακτικός κωδικός:
Concept 1
Όροι πώλησης

Οι παρουσιαζόμενες φωτογραφίες σε αυτήν την ιστοσελίδα είναι μόνο για λόγους ενημέρωσης, το πραγματικό αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει εξαιτίας περιβαλλοντικών παραγόντων. Είναι πνευματική ιδιοκτησία της NITECORE. Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα για την ανάληψη νομικής δράσης.
 

Η εταιρεία "NITECORE_GR" καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής και των χαρακτηριστικών ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας, σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, ή δεν είστε βέβαιοι για τα τεχνικά χαρακτηριστικά που αναφέρονται πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου.
 


 

Τεχνικά χαρακτηριστικά - ΦΑΚΩΝ
Μέγιστη Ισχύ Δέσμης (Lumens)
1800
Μέγιστη Απόσταση Δέσμης (Μέτρα)
220
Μέγιστη Ένταση Δέσμης (Κεριά)
12100
Μέγιστη Διάρκεια Λειτουργίας (Ώρες / Ημέρες)
300 / 12,5
Τύπος LED
CREE XHP35 HD E2
Ανακλαστήρας
SMO
Μπαταρία
NL1835HP
Ειδικές Λειτουργίες
Location Beacon,SOS,Strobe
Αδιάβροχος
IPX8 (Υποβρύχιος έως και 2 μέτρα βάθος)
Ανθεκτικός σε πτώσεις
Έως και από 1 μέτρο ύψος
Χρώμα δέσμης
Λευκό
Διαστάσεις
Μήκος (Χιλιοστά)
111,50
Διάμετρος Κεφαλής (Χιλιοστά)
25,4
Διάμετρος Λαβής (Χιλιοστά)
23,8
Βάρος (Γραμμάρια)
61,9
Αξεσουάρ (στη συσκευασία)
Φακός NITECORE
Concept 1
Θήκη μετάφοράς
1τεμ
Λουράκι Καρπού
1τεμ.
Ανταλλακτικός Δακτύλιος "Ο"
1τεμ.
Δραστηριότητα
Προτείνεται για:
Εξοπλισμός, Αναζήτηση, Εξωτερικές δραστηριότητες, Κάμπινγκ
Εγγύηση
Ελληνικής Αντιπροσωπείας
5 Χρόνια
Τιμή με ΦΠΑ 74,90 €
Προσωρινά εκτός αποθέματος