HOME / Φακοί / L-series //
ΦΑΚΟΣ LED NITECORE L series LR10 Black Share
250
Lumens
 

Τιμή με ΦΠΑ 43,90 €
Προσωρινά εκτός αποθέματος
ΦΑΚΟΣ LED NITECORE L series LR10 Black

Μικρό επαναφορτιζόμενο φαναράκι για κάμπιγκ (και όχι μόνο). Η φόρτιση γίνεται μέσω θύρας micro USB. Πολύ ελαφρύ με ισχύ που φθάνει τα 250 Lumens !
Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-ion 4,44Wh έχει χωρητικότητα όμοια με 4 μπαταρίες AAA και παρέχει ενέργεια έως και 38 ώρες μετά από μια πλήρη φόρτιση.
Χαμηλό κόστος λειτουργίας και οικολογικός μιάς και η επαναφορτιζόμενη μπαταρία μπορεί να επαναφορτιστεί έως και 500 φορές. Φανταστείτε ότι μία μόνο μπαταρία μπορεί να μολύνει ένα τετραγωνικό μέτρο γής.
Η θύρα micro USB που διαθέτει στο κάτω μέρος του, του επιτρέπει να φορτιστεί από πολλές διαφορετικές πηγές ενέργειας όπως αντάπτορ ρεύματος, power bank, ηλιακά Panel, nitecore f2 κ.α.
Το έξυπνο ηλεκτρονικό του κύκλωμα, επιτρέπει την συνεχόμενη λειτουργία του ακόμη και κατά την διάρκεια της φόρτισης. Το ηλεκτρονικό κύκλωμα του είναι ένα εύκαμπτο τυπωμένο κύκλωμα που καταλαμβάνει πολύ μικρό χώρο και ταυτόχρονα αυξάνει την διασπορά της θερμότητας. Πολύ μικρό μέγεθος και βάρος σε σχέση με τα κοινά φαναράκια που θα βρείτε στην αγορά. Μεταφέρεται εύκολα μιά και είναι λίγο μεγαλύτερο από ένα αναπτήρα zippo.
Ενσωματώνει 9 LED με υψηλό CRI>90 και χρώμα 4500Κ έτσι ώστε να μειώνει την καταπόνηση των ματιών ενώ ταυτόχρονα αποδίδει ζωηρό φωτισμό. Ο φωτισμός από LED υψηλού CRI >90 κάνει τα χρώματα να φαίνονται πιό φυσικά στο ανθρώπινο μάτι και να εμφανίζονται όλες οι λεπτομέρειες. Το κύκλωμα σταθερού ρεύματος που διαθέτει αποδίδει σταθερό φωτισμό. Ο μονός διακόπτης προσφέρει εύκολη λειτουργία και ελέγχει τα 3 επίπεδα φωτισμού και τις 3 ειδικές φωτεινότητες. Μία ενσωματωμένη ενδεικτική λυχνία ενημερώνει για την ενέργεια που έχει απομείνει καθώς επίσης μπορεί να λειτουργήσει και ώς σημαντήρας θέσης για να μπορείτε να εντοπίσετε το φαναράκι εύκολα σε σκοτεινό περιβάλλον.
Η ενσωματωμένη τεχνολογία ATR ρυθμίζει αυτόματα την ισχύ εξόδου και την προσαρμόζει με το εξωτερικό περιβάλλον ώστε πάντα να επιτυγχάνεται η μέγιστη απόδοση.
Μπορεί να κρεμαστεί από την "θηλιά" στο κάτω μέρος του ή να τοποθετηθεί σε μεταλλική επιφάνεια με την μαγνητική του βάση. Έχει αξιολόγηση IP66, ανθεκτικό σε πτώσεις από ύψος έως και 1,5 μέτρα.

Χαρακτηριστικά 
- Επαναφορτιζόμενο μικρό φαναράκι για κάμπινγκ
- Ενσωματώνει 9 LED υψηλού CRI>90 με θερμοκρασία 4500K που αποδίδουν έως 250 Lumens
- Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-ion 1200mAh
- Ενσωματωμένο έξυπνο κύκλωμα φόρτισης μέσω θύρας micro USB
- Μονός διακόπτης ελέγχει τα τρία επίπεδα φωτεινότητας και τις τρεις ειδικές φωτεινότητες.
- Εκμεταλλεύεται τα πλεονεκτήματα του πλαστικού ημιδιάφανου διαθλαστή, επιτρέποντας το φως να διανέμεται ομοιόμορφα προς όλες τις κατευθύνσεις.
- Ενσωματωμένο ενδεικτικό LED αναφέρει την ενέργεια που έχει απομείνει στην μπαταρία (πατέντα No.ZL201220057767.4)
- Ενσωματωμένο ενδεικτικό LED λειτουργεί και ως καταδείκτης θέσης 
- Υψηλής απόδοσης σταθερό κύκλωμα ρεύματος
- Μαγνητική βάση για την εξυπηρέτηση πολλών σεναρίων
- Κατασκευασμένος από ανθεκτικά πολυκαρβονικά υλικά
- Αδιάβροχος με διαβάθμιση IP66
- Ανθεκτικός σε πτώσεις έως και από1,5 μέτρα ύψος.

  
 
Ενναλακτικός κωδικός:
LR10 Black
Όροι πώλησης

Οι παρουσιαζόμενες φωτογραφίες σε αυτήν την ιστοσελίδα είναι μόνο για λόγους ενημέρωσης, το πραγματικό αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει εξαιτίας περιβαλλοντικών παραγόντων. Είναι πνευματική ιδιοκτησία της NITECORE. Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα για την ανάληψη νομικής δράσης.
 

Η εταιρεία "NITECORE_GR" καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής και των χαρακτηριστικών ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας, σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, ή δεν είστε βέβαιοι για τα τεχνικά χαρακτηριστικά που αναφέρονται πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου.
 


 

Τεχνικά χαρακτηριστικά - ΦΑΚΩΝ
Μέγιστη Ισχύ Δέσμης (Lumens)
250
Μέγιστη Απόσταση Δέσμης (Μέτρα)
24
Μέγιστη Ένταση Δέσμης (Κεριά)
38
Μέγιστη Διάρκεια Λειτουργίας (Ώρες / Ημέρες)
38
Τύπος LED
High CRI
Μπαταρία
Li-ion 1200mAh
Ειδικές Λειτουργίες
Caution Light, SOS, Beacon
Αδιάβροχος
IP66
Ανθεκτικός σε πτώσεις
Έως και από 1,5 μέτρα ύψος
Χρώμα δέσμης
4500Κ
Διαστάσεις
Μήκος (Χιλιοστά)
65,5
Βάρος (Γραμμάρια)
59
Πλάτος (χιλιοστά)
50
Ύψος (χιλιοστά)
25
Δραστηριότητα
Προτείνεται για:
Κάμπινκγ (και όχιμόνο)
Εγγύηση
Ελληνικής Αντιπροσωπείας
Τιμή με ΦΠΑ 43,90 €
Προσωρινά εκτός αποθέματος