HOME / Φακοί / Multi Task
ΦΑΚΟΣ LED NITECORE MULTI TASK MT42,1800lumens Share
1800
Lumens
5
Χρόνια
Εγγύηση
Εγγύηση
 

Τιμή με ΦΠΑ 99,95 €
Προσωρινά εκτός αποθέματος
ΦΑΚΟΣ LED NITECORE MULTI TASK MT42,1800lumens

Φακός υψηλής έντασης ιδανικός και για το κυνήγι. Ο MT42 είναι εξαιρετικά ισχυρός. Χρησιμοποιεί ένα LED CREE XHP35  HD που αποδίδει 1800 εκτυφλωτικά lumens για την αναζήτηση και το κυνήγι. Σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες "Κρυστάλλινης Επίστρωσης" και "Ψηφιακών Οπτικών Ακριβείας" που χρησιμοποιούνται για την εξαιρετική απόδοση του ανακλαστήρα η μέτρηση της έντασης φθάνει τα 55400 κεριά και η απόσταση της δέσμης τα 470 μέτρα. Ο φακός διαθέτει δύο διακόπτες χειρισμού. Έναν στο πίσω καπάκι (ουράς) που προσφέρει και στιγμιαίο φωτισμό με πάτημά έως το μέσον της διαδρομής του και έναν μεταλλικό στην κεφαλή που αλλάζει τις λειτουργίες του φακού. Έχει την δυνατότητα να μας μεταφέρει άμεσα στην πιο ισχυρή ένταση φωτισμού και να επανέλθει στην προηγούμενα χρησιμοποιούμενη. Η λειτουργία STROBE μπορεί να προ-ρυθμιστεί και να είναι άμεσα διαθέσιμη με το πάτημα του πίσω διακόπτη (ουράς). Είναι ιδανικός για χρήση σε πολλαπλά σενάρια όπως Κυνήγι, Αναζήτηση, Επιχειρησιακή χρήση, Σώματα Ασφαλείας. Ο μεταλλικός πλάγιος διακόπτης στην κεφαλή του, προσφέρει σταθερότητα και ανθεκτικότητα. Έχει καλή αίσθηση στην αφή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα και με γάντια. Διαθέτει 5 διαφορετικές εντάσεις φωτισμού (Turbo, High, Mid, Low, Ultralow)  και 3 ειδικές (Strobe, SOS, Beacon). Λειτουργεί με δύο μπαταρίες 18650 που έχει αποδειχθεί ότι διαθέτουν περισσότερη διάρκεια λειτουργίας από άλλες μπαταρίες. Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα προαιρετικά αξεσουάρ όπως βάσεις στήριξης, έγχρωμα φίλτρα, απομακρυσμένος διακόπτης κ.α. Το εξελιγμένο ηλεκτρονικό του κύκλωμα παρέχει σταθερή δέσμη χωρίς τρεμούλιασμα. Κάτω από τον μεταλλικό πλάγιο διακόπτη υπάρχει μπλε ενδεικτική λυχνία που ενημερώνει για το επίπεδο ενέργειας της μπαταρίας. Η μονάδα ελέγχου της θερμοκρασίας προσαρμόζει την ένταση της δέσμης στο περιβάλλον έτσι ώστε να διατηρείται η ιδανική απόδοση. Είναι κατασκευασμένος από κράμα αλουμινίου αεροναυπηγικής ποιότητας με κατεργασίας σκληρής ανοδίωσης στρατιωτικών προδιαγραφών ΗΑΙΙΙ. Είναι αδιάβροχος σύμφωνα με το πρότυπο IPX8 (υποβρύχιος έως 2 μέτρα βάθος) και ανθεκτικός σε πτώσεις έως και από 1 μέτρο ύψος.

Χαρακτηριστικά
- Φακός υψηλής έντασης ιδανικός και για το κυνήγι.
- Ενσωματώνει ένα LED CREE XHP35 HD που αποδίδει μέγιστη ισχύ έως και 1800 Lumens.
- Ολοκληρωμένη "Τεχνολογία Ψηφιακών Οπτικών Ακριβείας" προσφέρει απαράμιλλη απόδοση στον ανακλαστήρα.
- Υπερηφανεύεται για την μέγιστη ένταση της δέσμης που φθάνει τα 55400 κεριά και την απόσταση που φθάνει τα 470 μέτρα.
- Ο πλάγιος διακόπτης ελέγχει 5 επίπεδα φωτεινότητας και 3 ειδικές φωτεινότητες
- Ενσωματωμένη ενδεικτική λυχνία εμφανίζει την ενέργεια της μπαταρίας που έχει απομείνει (Ευρεσιτεχνία Νο.ZL201220057767.4)
- Υψηλής απόδοσης κύκλωμα σταθερού ρεύματος παρέχει δέσμη χωρίς τρεμούλιασμα και διάρκεια λειτουργίας που φθάνει και τις 530 ώρες.
- Μονάδα εξελιγμένου ελέγχου της θερμοκρασίας.
- Πλήρως μεταλλικό επιχειρησιακό δαχτυλίδι
- Σκληρυμένο εξαιρετικά καθαρό ορυκτό κρύσταλλο με αντι-ανακλαστική επίστρωση.,
- Κατασκευασμένος από κράμα αλουμινίου αεροναυπηγικής ποιότητας με σκληρή ανοδίωση στρατιωτικών προδιαγραφών HAIII
- Αδιάβροχος σύμφωνα με το πρότυπο IPX8 (υποβρύχιος έως και 2 μέτρα βάθος)
- Ανθεκτικός σε πτώσεις έως και από 1 μέτρο ύψος.
Ενναλακτικός κωδικός:
MT42
Όροι πώλησης

Οι παρουσιαζόμενες φωτογραφίες σε αυτήν την ιστοσελίδα είναι μόνο για λόγους ενημέρωσης, το πραγματικό αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει εξαιτίας περιβαλλοντικών παραγόντων. Είναι πνευματική ιδιοκτησία της NITECORE. Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα για την ανάληψη νομικής δράσης.
 

Η εταιρεία "NITECORE_GR" καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής και των χαρακτηριστικών ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας, σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, ή δεν είστε βέβαιοι για τα τεχνικά χαρακτηριστικά που αναφέρονται πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου.
 


 

Τεχνικά χαρακτηριστικά - ΦΑΚΩΝ
Μέγιστη Ισχύ Δέσμης (Lumens)
1800
Μέγιστη Απόσταση Δέσμης (Μέτρα)
470
Μέγιστη Ένταση Δέσμης (Κεριά)
55400
Μέγιστη Διάρκεια Λειτουργίας (Ώρες / Ημέρες)
530
Τύπος LED
CREE XHP35 HD
Ανακλαστήρας
SMO
Μπαταρία
2x18650
Ειδικές Λειτουργίες
Strobe, SOS, Beacon
Αδιάβροχος
IPX8 (Υποβρύχιος έως και 2 μέτρα βάθος)
Ανθεκτικός σε πτώσεις
Έως και από 1μέτρο ύψος
Χρώμα δέσμης
Λευκό
Διαστάσεις
Μήκος (Χιλιοστά)
228
Διάμετρος Κεφαλής (Χιλιοστά)
50
Διάμετρος Λαβής (Χιλιοστά)
25,4
Βάρος (Γραμμάρια)
231,5
Αξεσουάρ (στη συσκευασία)
Φακός NITECORE
ΜΤ42
Θήκη μετάφοράς
Cordura
Ατσάλινο Κλιπ Συγκράτησης
1τεμ.
Λουράκι Καρπού
1τεμ.
Ανταλλακτικό Κάλυμμα Κεντρικού Διακόπτη
1τεμ.
Ανταλλακτικός Δακτύλιος "Ο"
2τεμ.
Αξεσουάρ (προαιρετικά)
Απομακρισμένος διακόπτης με καλώδιο σπιράλ.
RSW1
Φίλτρο έγχρωμο
NFR50, NFG50
Γράσο με βάση το πυρίτιο (Silicon)
SG7
Δραστηριότητα
Προτείνεται για:
Κυνήγι, Αναζήτηση, Επιχειρησιακές δράσεις, Σώματα ασφαλείας,
Εγγύηση
Ελληνικής Αντιπροσωπείας
5 Χρόνια Εγγύηση
Τιμή με ΦΠΑ 99,95 €
Προσωρινά εκτός αποθέματος