HOME / Φακοί / Smart Ring Tactical (SRT)
ΦΑΚΟΣ LED NITECORE SMART RING SRT9, Tactical, 2150lumens Share
2150
Lumens
5
Χρόνια
Εγγύηση
 

Τιμή με ΦΠΑ 134,90 €
Προσωρινά εκτός αποθέματος
ΦΑΚΟΣ LED NITECORE SMART RING SRT9, Tactical, 2150lumens

Επιχειρησιακός φακός LED της σειράς "Smart Ring" με τρία έγχρωμα βοηθητικά Led (Κόκκινο, Μπλέ, Πράσινο) και ένα βοηθητικό Led UV. Το κεντρικό λευκό LED αποδίδει έως και 2150 Lumens ! Το αλουμινένιο σώμα του είναι κατασκευασμένο με την μέθοδο της χύτευσης υπό πίεση. Το περιστρεφόμενο δαχτυλίδι επιλογών προσφέρει απεριόριστες επιλογές φωτεινότητας στον λευκό φωτισμό που σε συνδυασμό με 7 ειδικές φωτεινότητες τον κάνουν μοναδικό στην κατηγορία του.
To LED CREE XHP50 που διαθέτει παρόλο που σε μέγεθος είναι ίδιο με το LED CREE XM-L2, έχει την δυνατότητα να αποδώσει διπλάσια φωτεινότητα (200% πιο φωτεινό).
Ο φωτισμός κόκκινου χρώματος προστατεύει την νυχτερινή όραση των ματιών και δεν επηρεάζει τις συσκευές νυχτερινής παρατήρησης. Είναι ιδανικό για επιχειρησιακή χρήση, παρατήρησης της άγριας ζωής, την αστρονομική παρατήρηση και την νυχτερινή φωτογράφιση.
Ο φωτισμός πράσινου χρώματος είναι αυτός στον οποίο είναι πιο ευαίσθητο το ανθρώπινο μάτι. Είναι ο πιο διαδεδομένος για το νυχτερινό κυνήγι και για την νυχτερινή παρατήρηση χαρτών.
Ο φωτισμός μπλε χρώματος βοηθά στον εντοπισμό του αίματος. Χρησιμοποιείται ευρέως στο κυνήγι, στους ιατρούς των στρατιωτικών επιχειρήσεων κ.α.
Ο υπεριώδης φωτισμός  προκαλεί χημικές αντιδράσεις και σε πολλές περιπτώσεις προκαλεί τον φθορισμό. Η χρήση του είναι απαραίτητη στην επιβεβαίωση αυθεντικότητας εγγράφων, στις εγκληματολογικές έρευνες κ.α.
Η κατασκευή του σώματος του φακού με την τεχνική της χύτευσης υπό πίεση είναι μία πρακτική που χρησιμοποιείται από την αεροναυπηγική, την αυτοκινητοβιομηχανία, τα βιομηχανικά μηχανήματα κ.α. Ο τρόπος αυτός κατασκευής εξασφαλίζει ότι κάθε φακός SRT9 έχει την μέγιστη δομική ακεραιότητα και έχει 200% μεγαλύτερη αντοχή από τους συνηθισμένους φακούς που είναι κατασκευασμένοι από τρία διαφορετικά μέρη. Επίσης ο τρόπος αυτός κατασκευής εξασφαλίζει ότι η παραγόμενη από το LED θερμοκρασία διανέμεται ομαλά και γρήγορα σε όλη την επιφάνεια του σώματος . Τα πτερύγια ψύξης που διαθέτει ο SRT9 προσφέρουν 30% περισσότερο χώρο ψύξης σε σχέση με τα κοινά μοντέλα. 
Διαθέτει σύστημα "ATR" έξυπνου ελέγχου της θερμοκρασίας έτσι ώστε να προσαρμόζει την ισχύ εκπομπής ανάλογα με την θερμοκρασία που έχει αναπτυχθεί στο σώμα του φακού για μέγιστη απόδοση.
Ο αεροδυναμικός και εργονομικός σχεδιασμός του σώματος του προσφέρει πολύ καλό κράτημα. Το εγχάρακτο μοτίβο στα πλάγια του φακού εξασφαλίζει την αντι-ολισθηρότητα που χρειάζεται σε μακρόχρονη λειτουργία.
Το περιστροφικό δαχτυλίδι επιλογών τρίτης γενιάς, επιτρέπει την πολύ γρήγορη πρόσβαση σε οποιαδήποτε φωτεινότητα ή σε οποιοδήποτε επίπεδο φωτεινότητας.
Η τροφοδοσία του γίνεται με δύο μπαταρίες Ιόντων Λιθίου18650 που προσφέρουν μεγαλύτερη πυκνότητα, μεγαλύτερη αποθηκευμένη ενέργεια και μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας από τις μπαταρίες μεγέθους ΑΑ. Ο SRT9 μπορεί να λειτουργήσει και με τέσσερις μπαταρίες CR123.
Μία ενσωματωμένη μπλε ενδεικτική λυχνία αναβοσβήνει για να καταδείξει το επίπεδο ενέργειας των μπαταριών. Όταν ο φακός βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής η μπλέ ενδεικτική λυχνία αναβοσβήνει μία φοά κάθε 2 δευτερόλεπτα για να καταδείξει ενέργεια κοντά στο 50% ή αναβο΄σβήνει γρήγορα για να καταδείξει χαμηλή στάθμη ενέργειας.
Ο ανακλαστήρας με μικρό-υφή (όπως η φλούδα του πορτοκαλιού) προσφέρει απόσταση δέσμης έως και 246 μέτρα και πολύ καλό περιφερειακό φωτισμό.
Το σώμα του φακού εξαιτίας της ιδικής ενιαίας κατασκευής χωρίς ραφές προσφέρει μεγάλη αντοχή στο νερό και την σκόνη. Με πιστοποίηση αδιαβροχότητας IPX8 είναι δυνατόν να βυθιστεί έως και 2 μέτρα κάτω από το νερό.
Ενναλακτικός κωδικός:
SRT9
Όροι πώλησης

Οι παρουσιαζόμενες φωτογραφίες σε αυτήν την ιστοσελίδα είναι μόνο για λόγους ενημέρωσης, το πραγματικό αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει εξαιτίας περιβαλλοντικών παραγόντων. Είναι πνευματική ιδιοκτησία της NITECORE. Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα για την ανάληψη νομικής δράσης.
 

Η εταιρεία "NITECORE_GR" καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής και των χαρακτηριστικών ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας, σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, ή δεν είστε βέβαιοι για τα τεχνικά χαρακτηριστικά που αναφέρονται πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου.
 


 

Τεχνικά χαρακτηριστικά - ΦΑΚΩΝ
Μέγιστη Ισχύ Δέσμης (Lumens)
2150
Μέγιστη Απόσταση Δέσμης (Μέτρα)
246
Μέγιστη Ένταση Δέσμης (Κεριά)
15100
Μέγιστη Διάρκεια Λειτουργίας (Ώρες / Ημέρες)
250 / 10,4
Τύπος LED
CREE XHP50
Ανακλαστήρας
OP
Μπαταρία
2x18650
Ειδικές Λειτουργίες
Συδυασμός Κόκκινο/Μπλέ, Strobe, Beacon
Αδιάβροχος
IPX8
Ανθεκτικός σε πτώσεις
Έως και από 1,5 μέτρα ύψος
Διαστάσεις
Μήκος (Χιλιοστά)
148
Διάμετρος Κεφαλής (Χιλιοστά)
40
Διάμετρος Λαβής (Χιλιοστά)
40 x 34,9
Βάρος (Γραμμάρια)
224,3
Δραστηριότητα
Προτείνεται για:
Σώματα Ασφαλείας, Επιχειρησιακος, Κυνήγι κ.α.
Αξεσουάρ (στη συσκευασία)
Φακός NITECORE
SRT9
Θήκη μετάφοράς
Ποιοτική από ύφασμα cordura
Ατσάλινο Κλιπ Συγκράτησης
Με επίστρωση Τιτανίου
Λουράκι Καρπού
Ισχυρό, ανθεκτικό
Ανταλλακτικό Κάλυμμα Κεντρικού Διακόπτη
1 τεμ.
Εγγύηση
Ελληνικής Αντιπροσωπείας
5 Χρόνια
Τιμή με ΦΠΑ 134,90 €
Προσωρινά εκτός αποθέματος