HOME / Φακοί / Precise
ΦΑΚΟΣ LED NITECORE PRECISE P26, Tactical Share
1000
Lumens
5
Χρόνια
Εγγύηση
 

Τιμή με ΦΠΑ 74,90 €
Προσωρινά εκτός αποθέματος
ΦΑΚΟΣ LED NITECORE PRECISE P26, Tactical

Επιχειρησιακός φακός με άπειρα ρυθμιζόμενη ένταση φωτισμού. Ένταση 1000 Lumens, περιστροφικός διακόπτης, στιγμιαίος φωτισμός.
Έχει κατασκευαστεί για επιχειρησιακή χρήση. Ενσωματώνει ένα LED CREE XP-L HI V3 για να αποδίδει ισχύ έως 1000 lumens. Με την απαράμιλλη απόδοση του ανακλαστήρα εξαιτίας της τεχνολογία κρυστάλλινη επίστρωσης σε συνδυασμό με την τεχνολογία ψηφιακών οπτικών ακριβείας η απόδοση της δέσμης φθάνει τα 310 μέτρα !
Ο καινοτόμος περιστροφικός διακόπτης που βρίσκεται κοντά στην κεφαλή του φακού, επιτρέπει την άπειρη ρύθμιση της έντασης φωτισμού από 0,5 Lumens έως και 1000 Lumens.
Με αυτόν τον διακόπτη είναι δυνατόν να ρυθμιστεί έτσι ώστε ο φακός να ενεργοποιείται πάντα στην επιθυμητή ένταση. Επίσης ο οπίσθιος διακόπτης επιτρέπει τον επιχειρησιακό στιγμιαίο φωτισμό. Πατώντας τον διακόπτη έως το μέσον της διαδρομής του, ο φακός ενεργοποιείται και απελευθερώνοντας τον ο φακός απενεργοποιείται.
Διαθέτει μηχανισμός προστασίας από κραδασμούς εξασφαλίζοντας αντοχή σε ανάκρουση. Χρησιμοποιεί μία μπαταρία 18650 και μπορεί να λειτουργήσει έως και 500 ώρες, είναι όμως συμβατός και με 2xCR123 ή 2xRCR123.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ίδιο αποτελεσματικά ως φακός για τα Σώματα Ασφαλείας, τα Σώματα Επιβολής του Νόμου, την Αυτοάμυνα.
Ο εμπρόσθιος μεταλλικός δακτύλιος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θραύση κρυστάλλων . Υπάρχουν πολλά προαιρετικά επιχειρησιακά αξεσουάρ έτοιμα να καλύψουν κάθε ανάγκη. Η επιφάνεια του σώματος είναι εγχάρακτη για καλύτερο αντιολισθητικό κράτημα. Το ηλεκτρονικό του κύκλωμα παρέχει σταθερό ρεύμα για ομοιόμορφη δέσμη χωρίς τρέμουλο. Ο φακός ενσωματώνει μονάδα εξελιγμένου ελέγχου της θερμοκρασίας που ρυθμίζει την ένταση της δέσμης και την προσαρμόζει στο περιβάλλον για να διατηρείται η καλύτερη απόδοση. Ο σχεδιασμός "U" του πίσω μέρους του φακού, αποτρέπει ατυχή ενεργοποίηση του αλλά επιτρέπει και την στήριξη με το πίσω μέρος του. Το σώμα είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου αεροναυπηγικής ποιότητας που έχει υποστεί σκληρή ανοδίωση στρατιωτικών προδιαγραφών για αντοχή στην σκληρή χρήση. Είναι αδιάβροχος σύμφωνα με το πρότυπο IPX8 (υποβρύχιος έως και 2 μέτρα βάθος) και ανθεκτικός σε πτώσεις από ύψος έως και 1,5 μέτρα.

Χαρακτηριστικά
- Επιχειρησιακός φακός με Άπειρα ρυθμιζόμενη φωτεινότητα
- Χρησιμοποιεί ένα LED CREE XP-L HI V3
- Μέγιστη ισχύ 1000 Lumens
- Ενσωματώνει την 'Τεχνολογία Ψηφιακών Οπτικών Ακριβείας" που παρέχει εξαιρετική απόδοση στον ανακλαστήρα
- Υπερηφανεύεται για την μέγιστη ένταση δέσμης που φτάνει τα 24000 κεριά και την μέγιστη απόσταση της που φτάνει τα 310 μέτρα
- Οπίσθιος διακόπτης σχεδιασμένος για επιχειρησιακή χρήση
- Άπειρα ρυθμιζόμενη φωτεινότητα από 0,5Lumens έως και 1000 Lumens και ειδικός φωτισμός STROBE
- Υψηλής απόδοσης σταθερό ηλεκτρικό κύκλωμα ρεύματος παρέχει δέσμη χωρίς κυματισμούς και διάρκεια λειτουργίας έως και 500 ώρες
- Ενσωματωμένος μηχανισμός αντικραδασμού με προστασία ανάποδης πολικότητας (Ευρεσιτεχνία Νο.201220677948.7)
- Μονάδα εξελιγμένου ελέγχου της θερμοκρασίας
- Ενσωματωμένο πλήρως μεταλλικό επιχειρησιακό δαχτυλίδι.
- Περιλαμβάνεται ατσάλινο κλιπ συγκράτησης (με επίστρωση Τιτανίου)
- Κατασκευασμένος από κράμα αλουμινίου αεροναυπηγικής ποιότητας που έχει υποστεί σκληρή ανοδίωση στρατιωτικών προδιαγραφών HAIII
- Αδιάβροχος σύμφωνα με το πρότυπο IPX8 (δύο μέτρα υποβρύχιος)
- Ανθεκτικός σε πτώσεις έως και από 1,5 μέτρα ύψος.
- Ικανότητα στήριξης στην ουρά του.
Ενναλακτικός κωδικός:
P26
Όροι πώλησης

Οι παρουσιαζόμενες φωτογραφίες σε αυτήν την ιστοσελίδα είναι μόνο για λόγους ενημέρωσης, το πραγματικό αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει εξαιτίας περιβαλλοντικών παραγόντων. Είναι πνευματική ιδιοκτησία της NITECORE. Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα για την ανάληψη νομικής δράσης.
 

Η εταιρεία "NITECORE_GR" καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής και των χαρακτηριστικών ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας, σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, ή δεν είστε βέβαιοι για τα τεχνικά χαρακτηριστικά που αναφέρονται πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου.
 


 

Τεχνικά χαρακτηριστικά - ΦΑΚΩΝ
Μέγιστη Ισχύ Δέσμης (Lumens)
1000
Μέγιστη Απόσταση Δέσμης (Μέτρα)
310
Μέγιστη Ένταση Δέσμης (Κεριά)
24000
Μέγιστη Διάρκεια Λειτουργίας (Ώρες / Ημέρες)
500 / 20,83
Τύπος LED
CREE XP-L HI V3
Ανακλαστήρας
SMO
Μπαταρία
1 Χ 18650 ,2 Χ CR123 ,2 x RCR123
Ειδικές Λειτουργίες
Strobe
Αδιάβροχος
IPX8 Υποβρύχιος έως 2 μέτρα βάθος
Ανθεκτικός σε πτώσεις
Έως και από 1,5 μέτρα ύψος
Χρώμα δέσμης
Λευκό
Διαστάσεις
Μήκος (Χιλιοστά)
149
Διάμετρος Κεφαλής (Χιλιοστά)
31.8
Βάρος (Γραμμάρια)
128,5
Χαρακτηριστικά
Άπειρη ρύθμιση φωτεινότητας
Αξεσουάρ (στη συσκευασία)
Ατσάλινο Κλιπ Συγκράτησης
1 τεμ.
Λουράκι Καρπού
1 τεμ.
Ανταλλακτικό Κάλυμμα Κεντρικού Διακόπτη
1 τεμ.
Ανταλλακτικός Δακτύλιος "Ο"
1 τεμ.
Δραστηριότητα
Προτείνεται για:
Σώματα Ασφαλείας, Σώματα επιβολής του Νόμου, Κυνήγι
Εγγύηση
Ελληνικής Αντιπροσωπείας
5 Χρόνια
Τιμή με ΦΠΑ 74,90 €
Προσωρινά εκτός αποθέματος